Cuki Residence Sisevac

 • cuki-residence-sisevaccuki-residence-sisevac
 • bazen-sisevacbazen-sisevac
 • sisevacsisevac
 • sisevac-restoransisevac-restoran
 • restoran-sisevacrestoran-sisevac
 • sisevac-smestajsisevac-smestaj

Kategorija: Apartmani i Hoteli Tags: sisevac i sisevac smestajGPS: 43° 57.186 N, 21° 35.575 E Google Map: 43.95309298721051, 21.59291892608644

Opis
Opis
Slike
Video
Posebne ponude
Mapa
Komentari
Slične strane
 • Cuki Residence etno selo Sisevac u sklopu svog kompleksa ima smeštaj, restoran domaće kuhinje kapaciteta 80 mesta, otvoreni bazen i zatvoreni, hidromasažni bazen sa termalnom vodom.

  Ribolovci nas posebno vole jer se nedaleko, na svega nekoliko minuta pešice nalazi jezero za sportski ribolov.

  Povoljna cena – maksimalno visok kvalitet usluge i smeštaja. Po dolasku, čeka vas privatni parking, ljubazno osoblje na recepciji i bazen gde se možete osvežiti posle puta – i to 365 dana godišnje jer je temperatura zatvorenog bazena 32 do 36 stepeni celzijusa.

  Kod nas, gost i njegovo uživanje u odmoru su na prvom mestu. Izuzetno ljubazno osoblje u smeštaju i restoranu su Vam na usluzi bilo da ste došli na ribolovački izlet sa drugarima ili planirate vikend odmor sa porodicom uz malo pecanja i učenja dece osnovama uspešnog sportskog ribolova.

  Naše sobe su nove, sa novim nameštajem, podnim grejanjem, te poseduju zasebno kupatilo. Naši gosti ih često opisuju kao veoma udobne, prostrane i čiste.

  Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a imamo i porodični četverokrevetni apartman – idealan za vikend odmor sa porodicom.

  U našem restoranu domaće kuhinje imate mogućnost organizacije proslava. Ribolovci, dođite i proslavite svoj ulov dana sa nama! Nakon proslave, opustite se kraj kamina koji se nalazi u sklopu našeg restorana.

  Sisevac je malo mesto ali bogato tradicijom. Cuki Residence je ponosan na činjenicu da moderno odmaralište, restoran i bazen koji sada imamo predstavljaju nastavak tradicije porodičnog posla. Na istom mestu se nalazimo već punih osam decenija!

  Naši ribolovci su poznati ljubitelji prirode i kulturno-istorijskih lokaliteta pa blizina manastira Ravanica i Sisojevac, brojni turistički lokaliteti kao što su Grza i Kučaj planina – čine nas idealnim izborom za sve ribolovce vernike i ljubitelje prirode koji traže povoljan smeštaj i restoran u blizini. Opustite se posle ribolova posetom manastirima, Resavskoj pećini, izletištu Grza i brojnim drugim lokalitetima.

 • 1.600 din / nocenje sa doruckom uz celodnevno koriscenje hidromasaznog zatvorenog bazena temperature 32 do 36 step celzijusa.

 • No Records Found

  Sorry, no record were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *