Uslovi koriščenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala gdenapecanje.com portala. MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala gdenapecanje.com, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt. Ni jedan deo portala gdenapecanje.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise portala gdenapecanje.com, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije mesta za pecanje

Portal gdenapecanje.com pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage mesta za pecanje u dobroj nameri. gdenapecanje.com linkuje lokacije, opise i tekstove sa drugih sajtova i foruma uz uredno navođenje izvora. Sajt gdenapecanje.com nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu. Portal gdenapecanje.com nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta gdenapecanje.com. Ukoliko smatrate da je portal gdenapecanje.com povredio Vaša autorska prava linkovanjem, objavljivanjem slika, tekstova i videa kao i bilo kog drugog sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate na email gdenapecanje@gmail.com.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu gdenapecanje.com su javne, preuzete od korisnika portala, saradnika portala ili preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene te portal gdenapecanje.com ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj. Autorski tekstovi u vlasništvu portala gdenapecanje.com bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal gdenapecanje.com ima neotuđivo pravo da menja sadržaje po sopstvenom nahođenju. Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal gdenapecanje.com navedete linkom kao izvor.

Oglašavanje i linkovanje

Portal gdenapecanje.com ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala. Istovremeno, gdenapecanje.com ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala gdenapecanje.com ili njenih saradnika. Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala gdenapecanje.com bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja. Portal gdenapecanje.com nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja Video sadrzaji Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.gdenapecanje.com nije u vlasništvu sajta www.gdenapecanje.com, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali … Samim tim sajt www.gdenapecanje.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.gdenapecanje.com. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti na gdenapecanje@gmail.com i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube)..

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni portalu gdenapecanje.com za sve aktivnosti na vašem nalogu. Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti gdenapecanje.com. Privatnost korisnika Zaposleni portala gdenapecanje.com poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo. Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala gdenapecanje.com preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za korisnike

Portal gdenapecanje.com pruža pojedine servise korisnicima u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i portal gdenapecanje.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Odricanje od odgovornosti

Portal gdenapecanje.com pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala gdenapecanje.com isključivo na Vaš rizik i da se portal gdenapecanje.com ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa. Mada pokušavamo da održavamo informacije i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije. Portal gdenapecanje.com zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije. KORIŠĆENJEM PORTALA www.gdenapecanje.com SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

Obaveštenje, zahtevi, prijave i prigovori o povredi autorskih prava

Za sve vaše zahteve, prijave i prigovore vezano za povredu ili kršenja autorskih prava, molimo da nas kontaktirate na gdenapecanje@gmail.com. U najkraćem mogućem roku, dobićete odgovor.